728 x 90

Официална рисунка на електрическия Prototype 10 от Infiniti

    Инфинити ще покаже следващата седмица своя поразителен електрически концептуален Prototype 10 на Конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния. Елмобилът е дързък, електрически и същевременно бърз, като дава зелена светлина в желанието на марката да осигури удоволствие от шофирането и впечатляващо представяне от електрическото задвижване. При създаването на единствения Prototype 10 Infiniti преосмисля изгледа

    Инфинити ще покаже следващата седмица своя поразителен електрически концептуален Prototype 10 на Конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния. Елмобилът е дързък, електрически и същевременно бърз, като дава зелена светлина в желанието на марката да осигури удоволствие от шофирането и впечатляващо представяне от електрическото задвижване.

    При създаването на единствения Prototype 10 Infiniti преосмисля изгледа на класическия автомобил като го развива към модерен, изчистен и с новаторски дизайн. Концепцията му е естествената еволюция от вече видения Infiniti Q Inspiration и намеква за бъдещия дизайнерски почерк на марката. Инфинити планира да електрифицира всичките си новопроизведени автомобили след 2020 година.

    „Infiniti Prototype 10 отразява оформлението и дизайна на някои от най-вълнуващите автомобилни дизайни на всички времена, където мощта се изразява чрез свърхмощни едноместни състезателни автомобили. Нашата нова концепция говори за едно електрифицирано бъдеще, което се отразява във детайлите и формата на автомобила. Ние намираме вдъхновение и в една отминала епоха, в която автомобилите се характеризират с простотата и удоволствието от шофирането им“ – сподели Карим Хабиб, изпълнителен директор „Дизайн“ в Infiniti.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт