728 x 90

Bugatti показа силуета на Divo (видео)

Bugatti показа силуета на Divo (видео)

Bugatti публикува тийзър на новия си хиперавтомобил Divo, даващ известна представа за силуета на колата под покривало. Публичната премиера на супервозилото, което ще струва около шест милиона долара ще се състои на 24 август в Калифорния. "Бугати Диво" ще бъде пуснато в ограничен тираж от 40 екземпляра, като стойността на всеки един е два пъти

Bugatti публикува тийзър на новия си хиперавтомобил Divo, даващ известна представа за силуета на колата под покривало. Публичната премиера на супервозилото, което ще струва около шест милиона долара ще се състои на 24 август в Калифорния.

"Бугати Диво" ще бъде пуснато в ограничен тираж от 40 екземпляра, като стойността на всеки един е два пъти по-скъпа от Chiron! Суперколата е кръстена в чест на Алберт Диво – френски пилот, който през 20-е години на миналия век два пъти печели състезанието Targo Florio с автомобил на Bugatti.

Босът на компанията Щефан Винкелман твърди, че новото возило ще е най-добрия автомобил за каране в историята на марката. Хиперколата ще е направена на базата на "Широн".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт