728 x 90

Москва 2018: Нови фотографии на седана Aurus от проект "Кортеж"

Автомобилите на руския бранд Аурус, разработени специално за политическия елит, ще бъда показани в края на месеца по време на предстоящия Автосалон Москва 2018. Местният сайт Drom разпространи нови фотографии на бронирания седан Aurus Senat, разработен в рамките на проект "Кортеж". Снимките дават известна представа за салона на автомобила, който е изпълнен в представителните черни

Автомобилите на руския бранд Аурус, разработени специално за политическия елит, ще бъда показани в края на месеца по време на предстоящия Автосалон Москва 2018. Местният сайт Drom разпространи нови фотографии на бронирания седан Aurus Senat, разработен в рамките на проект "Кортеж".

Снимките дават известна представа за салона на автомобила, който е изпълнен в представителните черни тонове и има елементи от черно дърво. Освен седана, за руския политически елит са разработени президентска лимузина също с името "Сенат", миниван "Арсенал" и всъдеход "Комендант".

Автомобилите се задвижват от 4.4-литров V8 мотор с мощност от 598 к.с., който работи заедно с компактен електродвигател, 9-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на всички колела. Впоследствие гамата на проект "Кортеж" ще попълни с мотоциклет за ескорт, който ще се продава под марката "Иж" и бюджетен SUV. Гражданските версии на машините "Aurus" ще да бъдат на разположение едва след година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт