728 x 90

Lada 4×4 Vision Concept загатва за следващата Нива

Lada 4×4 Vision Concept загатва за следващата Нива

АвтоВАЗ използва домашното изложение в Москва, за да загатне за това как ще изглежда следващото поколение на класиката Лада Нива. Руският производител, който сега е част от групата Renault-Nissan, представи концепта 4×4 Vision. Типично за студия, машината стои върху огромни 21-цолови колела, които със сигурност ще отпаднат при серийното производство. Дизайнът има препратки към друг

АвтоВАЗ използва домашното изложение в Москва, за да загатне за това как ще изглежда следващото поколение на класиката Лада Нива. Руският производител, който сега е част от групата Renault-Nissan, представи концепта 4×4 Vision.

Типично за студия, машината стои върху огромни 21-цолови колела, които със сигурност ще отпаднат при серийното производство. Дизайнът има препратки към друг достъпен SUV модел от концерна, а именно Dacia Duster.

Руснаците казват, че са създали концепта на "специална платформа", която не се използва от друг модел. Джипката разполага с автоматична трансмисия, но засега не се знае какъв е двигателят под предния капак.

"Подготвяме бъдещето на Лада. С 4х4 Vision демонстрираме потенциала на уникален, експресивен, смел и енергичен дизайн в нов SUV, вдъхновен от легендарния Lada 4×4 Niva ", коментира дизайнерът на марката Стив Матин.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт