728 x 90

Automotive Forum & Expo Sofia – другата страна на автомобилния бизнес в София през октомври

    През октомври България ще се присъедини към привилегированата група страни в света, които могат да се похвалят със собствени форум и изложение, посветени на автомобилното производството и пазара на автомобилни части и компоненти. Automotive Forum & Expo Sofia ще се състои от 18 до 21 октомври 2018 г. в Интер Експо Център в София. Събитието, организирано

    През октомври България ще се присъедини към привилегированата група страни в света, които могат да се похвалят със собствени форум и изложение, посветени на автомобилното производството и пазара на автомобилни части и компоненти. Automotive Forum & Expo Sofia ще се състои от 18 до 21 октомври 2018 г. в Интер Експо Център в София. Събитието, организирано от Интер Експо Център и Аутомотив Клъстер България, ще се провежда всяка четна година.

    Пилотното издание на събитието ще има за цел да обхване всички видове нови технологии, електромобили, авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Специално внимание ще бъде отделено на бъдещето развитие на автомобилната индустрия в следващото десетилетие, чрез демонстрации на технологии от утрешния ден: Индустрия 4.0, Електрическа Мобилност, Бързи зарядни станции, Хибридни автомобили и технологии за автономно движение.

    Международната автомобилна конференция Automotive Forum ще доведе в България доказани мениджъри на глобални автомобилни компании, който ще представят най-успешните автомобилни проекти в Източна Европа и България, B2B платформа за срещи на международно ниво, кариерни дни за специалисти от автомобилния и IT сектора.

    Водещи производители на компоненти за автомобилната индустрия от България ще представят новости в бранша, а лектори от чужбина ще споделят тенденциите за развитие в сектора и ще представят изискванията на своите компании към българските доставчици. Паралелното провеждане на изложението и форума се очаква да събере на едно място ключовите фигури в тази индустрия и да им осигури възможности за индивидуални срещи, дискусии и създаване на нови контакти.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт