728 x 90

Автосалон Париж 2018: Mercedes потвърди дебют на новия B-Class

    Mercedes-Benz потвърди официално, че ще покаже ново поколение B-Class по време на задаващото се изложение в Париж през първите дни на месец октомври. Машината ще се базира на същата платформа, която стои в основата на актуалния A-Class и ще получи куп нови технологии и напълно обновена двигателна гама. На този етап няма конкретни цифри по

    Mercedes-Benz потвърди официално, че ще покаже ново поколение B-Class по време на задаващото се изложение в Париж през първите дни на месец октомври. Машината ще се базира на същата платформа, която стои в основата на актуалния A-Class и ще получи куп нови технологии и напълно обновена двигателна гама.

    На този етап няма конкретни цифри по отношение на габаритите, но немците обещават, че пространството в интериора и в багажника ще бъде увеличено значително спрямо отиващия си модел. Кабината ще бъде повлияна от интериора на A-Class, което означава, че ще видим най-новата генерация инфотейнмънт система от компанията с име MBUX.

    B-Class няма да бъде единствената премиера на Mercedes в Париж. Във френската столица производителят ще покаже още и e A35, EQC и GLE, като не са изключени и други неочаквани премиери.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт