728 x 90

Това е чисто новото BMW 3-та Серия!

BMW обеща да покаже официално следващото поколение 3-Series утре, в рамките на изложението в Париж, но най-нетърпеливите фенове вече могат да видят колата в пълния й блясък. Изтекли официални снимки показват как ще изглежда новата генерация на седана, който ще видим скоро и като комби. Препратките към по-големите 7-Series и 5-Series са очевидни. Различните снимки

BMW обеща да покаже официално следващото поколение 3-Series утре, в рамките на изложението в Париж, но най-нетърпеливите фенове вече могат да видят колата в пълния й блясък.

Изтекли официални снимки показват как ще изглежда новата генерация на седана, който ще видим скоро и като комби. Препратките към по-големите 7-Series и 5-Series са очевидни. Различните снимки показват версиите M340i, M Sport Package и Sport Line.

От марката са горди да се похвалят, че новата "тройка" ще има коефициент на челно съпротивление от едва 0.23, което превръща колата в една от най-аеродинамичните в света. С по-добър коефициент може да се похвали само новият Mercedes-Benz A-Clas – 0.22.

Постигането на този впечатляващ резултат за сравнително голям автомобил като 3-та Серия е коствало на компанията стотици часове в аеродинамичния тунел. Немалко измервания са били направени и директно на немската писта Нюрбургринг.

В кабината откриваме изцяло дигитално инсутрментно табло, което най-вероятно ще бъде опция за по-високите нива на оборудване. В центъра стои 12.3-инчов дисплей за навигационната система, който ще предава и 3-измерно изображение от паркинг камерите.

Утре ще станат ясни и всички останали детайли около колата, както и двигателната гама.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт