728 x 90

Peugeot 508 SW First Edition е най-луксозното комби на марката

За да отбележи премиерата на чисто новото си комби 508 и предстоящият старт на продажбите, Peugeot показа на изложението в Париж върхова версия First Edition. Тя се базира на досегашния флагман GT и разполага с на практика всичко, което французите могат да предложат. Визуално, машината ще бъде лесно разпознаваема по двуцветните си 19-цолови колела, а

За да отбележи премиерата на чисто новото си комби 508 и предстоящият старт на продажбите, Peugeot показа на изложението в Париж върхова версия First Edition. Тя се базира на досегашния флагман GT и разполага с на практика всичко, което французите могат да предложат.

Визуално, машината ще бъде лесно разпознаваема по двуцветните си 19-цолови колела, а решетки в черен лак вместо мат ще я открояват от по-ниските нива на оборудване. На борда откриваме head-up дисплей и кожен салон, а в стандартното оборудване влизат още и адаптивни LED светлини.

Доста изненадващи екстри за този клас автомобили са режимът за нощно виждане, както и слотът за безжично зареждане на мобилни устройства. Навигационната система пък използва последно поколение 3D карти и може да се контролира гласово.

Продажбите на модела започват онлайн днес първо от Франция, а съвсем скоро резервации ще могат да се направят и в други европейски страни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт