728 x 90

Новата Toyota Supra дебютира в Детройт. Официално!

Новата Toyota Supra дебютира в Детройт. Официално!

Toyota най-накрая направи пълен и официален анонс, че следващото поколение Supra ще дебютира в рамките на изложението в Детройт в началото на следващата година. Макар и за такава вероятност да се знаеше от преди около месец, сега щабквартирата на марката в САЩ пусна пъров предварително изображение и потвърди информацията. От снимката почти не става ясно,

Toyota най-накрая направи пълен и официален анонс, че следващото поколение Supra ще дебютира в рамките на изложението в Детройт в началото на следващата година.

Макар и за такава вероятност да се знаеше от преди около месец, сега щабквартирата на марката в САЩ пусна пъров предварително изображение и потвърди информацията.

От снимката почти не става ясно, че говорим за дебют на автомобил – по-скоро фокусът пада върху красив планински път с много остри завои. Очевидно японците правят намек за качествата на спортното купе на пътя.

Supra се очаква да влезе в продажба през пролетта на следващата година, като по ранни данни ще бъде относително скъпо предложение. Повече ще стане ясно през януари.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт