728 x 90

Lincoln анонсира премиера на нов SUV за този месец

    На 28 ноември американската компания Lincoln ще представи на Автосалон Лос Анджелис 2018 серийна версия на нов кросоувър, за когото възраждат наименованието Aviator. Под това име марката от 2002 до 2005 г. произвеждаше голям SUV с триреден салон. Преди дебюта компанията публикува любопитно видео, в което се показва как Детройският симфоничен оркестър записва мелодиите за

    На 28 ноември американската компания Lincoln ще представи на Автосалон Лос Анджелис 2018 серийна версия на нов кросоувър, за когото възраждат наименованието Aviator. Под това име марката от 2002 до 2005 г. произвеждаше голям SUV с триреден салон.

    Преди дебюта компанията публикува любопитно видео, в което се показва как Детройският симфоничен оркестър записва мелодиите за новия кросоувър, които ще се използват в инфотейнмънт системата на колата.

    "За нас това е напълно нова стъпка – въвеждането на музика в информационния свят на колата. Винаги мислим за лукс и това е друг начин Линкълн да стигне до още по-високо ниво", заяви говорителката на маркетинговия отдел на компанията Дженифър Прескът.

    Техническите подробности на автомобила засега са тайна. Не е изключено машината да получи хибридна силова установка. Предполага се, че в състава ще влезе бензинов битурбо модул V6, който ще работи в тандем с електрически мотор.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт