728 x 90

Русия ще покаже фамилия Aurus в Автосалон Женева 2019

Русия ще покаже фамилия Aurus в Автосалон Женева 2019

Автомобилите Aurus, които се разработват в рамките на проекта "Кортеж", ще бъдат показани в Автосалон Женева 2019 през март. Това беше съобщено официално от министерството на промишлеността и търговията на Руската Федерация. Пред световната публика ще бъдат демонстрирани седанът и лимузината от Аурус. "Като отчетем интереса към автомобилите ни сега и оформените поръчки за две

Автомобилите Aurus, които се разработват в рамките на проекта "Кортеж", ще бъдат показани в Автосалон Женева 2019 през март. Това беше съобщено официално от министерството на промишлеността и търговията на Руската Федерация. Пред световната публика ще бъдат демонстрирани седанът и лимузината от Аурус.

"Като отчетем интереса към автомобилите ни сега и оформените поръчки за две години напред, може да се очаква премиерата на марката да стане забележимо събитие на Женевския автосалон", разказа отрасловият министър Денис Мантуров. На този етап в рамките на проекта "Кортеж" са разработени седан и лимузина Senat, както и миниван Arsenal. За следващата година се очаква появата на големия кросоувър Komendant и мотоциклета за ескорт под логото "ИЖ".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт