728 x 90

Детройт 2019: Дебют за Subaru WRX STI S209

Детройт 2019: Дебют за Subaru WRX STI S209

По време на изложението в Детройт в началото на идната година ще видим за първи път автомобил от сериите S на Subaru Tecnica International, изложен в пределите на САЩ. Японците готвят премиера за WRX STI S209, а вече имаме и първия тийзър на модела. Визуално, машината ще се различава драстично от стандартен WRX STI. Арките

По време на изложението в Детройт в началото на идната година ще видим за първи път автомобил от сериите S на Subaru Tecnica International, изложен в пределите на САЩ. Японците готвят премиера за WRX STI S209, а вече имаме и първия тийзър на модела.

Визуално, машината ще се различава драстично от стандартен WRX STI. Арките на калниците ще са по-широки, а в предната броня ще откриваме нови аеродинамични елементи. Отзад място ще намери нов спойлер фиксиран за задния капак.

Subaru пази в тайна подробностите за задвижващия агрегат, но се очаква да има силови подобрения. Също така, спирачките и окачването ще бъдат леко преработени за по-добро представяне на писта.

S209 ще се продава в много ограничена серия и засега не е ясно дали ще стъпи на европейска земя. Изгледите са това да не се случи, поне на този етап.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт