728 x 90

Токио 2019: Нисан с нова версия Juke с гъсенични колела

Токио 2019: Нисан с нова версия Juke с гъсенични колела

На домашното изложение в Токио през януари 2019 г. Nissan ще представи нова версия на кросоувъра Juke с гъсенични колела. Първият прототип на това возило се появи през 2015 година. Експерименталният SUV се отличава от предшественика си с удължени коловози, по-агресивно оцветяване, разширени арки, както и допълнителни осветителни LED елементи на покрива. За силовата установка

На домашното изложение в Токио през януари 2019 г. Nissan ще представи нова версия на кросоувъра Juke с гъсенични колела. Първият прототип на това возило се появи през 2015 година.

Експерименталният SUV се отличава от предшественика си с удължени коловози, по-агресивно оцветяване, разширени арки, както и допълнителни осветителни LED елементи на покрива. За силовата установка информация засега няма.

Прототипът от 2015 г. е оборудван с 1.6-литров бензинов турбо двигател, развиващ 218 к.с. и въртящ момент 280 Нм. Моторът позволява на колата да се вихри в снега със скорост от около 100 км в час.

На автомобилното изложение в Токио Nissan ще представи и специална версия на кросоувъра X-Trail, разработен съвместно с посланика на марката – японската тенисистка Наоми Осака, която спечели Откритото първенство на САЩ през отиващата си вече 2018 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт