728 x 90

CES 2019: Hyundai анонсира крачещ автомобил

CES 2019: Hyundai анонсира крачещ автомобил

Хюндай публикува тийзър от необичайния концепт Elevate, който разработчиците наричат "крачещия автомобил". Публичната премиера на новото возило ще се състои на 7 януари в рамките на изложението за потребителска електроника CES 2019 в Лас Вегас. Автомобилът си има колела, но те са прикрепени за "роботизирани крака", благодарение на които машината може да се "кара, разхожда

Хюндай публикува тийзър от необичайния концепт Elevate, който разработчиците наричат "крачещия автомобил". Публичната премиера на новото возило ще се състои на 7 януари в рамките на изложението за потребителска електроника CES 2019 в Лас Вегас.

Автомобилът си има колела, но те са прикрепени за "роботизирани крака", благодарение на които машината може да се "кара, разхожда и дори да се катери по най-сложната повърхност". Компанията отбелязва, че Hyundai Elevate е изцяло нов прототип, комбиниращ роботизирани и електрически технологии.

Останалите подробности за концептуалния автомобил се пазят в тайна. Съдейки по компютърния образ, Cradle Hyundai може да се използва от спасителни служби за работа, например след земетресения.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт