728 x 90

CES 2019: Мерцедес показа интериора на новия CLA (видео)

CES 2019: Мерцедес показа интериора на новия CLA (видео)

Mercedes-Benz публикува на своята официална страница във фейсбук видеотийзър, даващ известна представа за салона на модела CLA от следващо поколение. Публичната премиера на новия автомобил ще бъде на 7 януари в Лас Вегас в рамките на изложението за потребителска електроника CES 2019. Съдейки от клипчето, новият Mercedes CLA е получил функцията Interior Assistant. Например, с

Mercedes-Benz публикува на своята официална страница във фейсбук видеотийзър, даващ известна представа за салона на модела CLA от следващо поколение. Публичната премиера на новия автомобил ще бъде на 7 януари в Лас Вегас в рамките на изложението за потребителска електроника CES 2019.

Съдейки от клипчето, новият Mercedes CLA е получил функцията Interior Assistant. Например, с помощта на специални сензори електрониката може да разпознава движението на ръцете на водача и да включва допълнителното осветление. Предполага се, че технологията ще работи само когато автомобилът не е в движение, за да не пречи на шофирането.

Досега е ясно още, че Mercedes-CLA ще получи информационно-развлекателен комплекс MBUX, който първо беше демостриран във фамилия A-Class от четвърто поколение. Цифровото табло с диагонал 7 инча е обединено с мултимедията със същия размер, а като опция е достъпен 10,25-инчов екран.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт