728 x 90

Женева 2019: Hispano Suiza показа монокока от хиперлуксозния Carmen

Възродената луксозна марка Hispano Suiza показа поредното изображение от новия си модел – електрически гранд турер с името Carmen. Публичният дебют на колата, изградена върху ръчно изработен карбонов монокок, ще се състои следващия месец по време на Автосалон Женева 2019. Името Carmen моделът получава в чест на дъщерята на един от основателите на Hispano Suiza

Възродената луксозна марка Hispano Suiza показа поредното изображение от новия си модел – електрически гранд турер с името Carmen. Публичният дебют на колата, изградена върху ръчно изработен карбонов монокок, ще се състои следващия месец по време на Автосалон Женева 2019.

Името Carmen моделът получава в чест на дъщерята на един от основателите на Hispano Suiza – Кармен Матеу. Засега е известно, че суперавтомобилът ще бъде задвижван с изцяло електрическа силова установка и ще се сглобява в Барселона, родният град на бренда. Външността на колата ще препраща към довоенните модели на марката, в частност – купето H6C Dubonnet Xenia от 1938 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт