728 x 90

Дебют за седмо поколение Subaru Legacy с турбо мотор

Дебют за седмо поколение Subaru Legacy с турбо мотор

Subaru използва изложението в Чикаго, за да покаже седмата генерация Legacy. Машината дебютира с освежен дизайн, множество промени в интериора и нов 2.4-литров турбо мотор под капака. Въпросният агрегат развива максимална мощност от 260 к.с. като в Америка ще се предлага само с безстепенна автоматична скоростна кутия. Ускорението от място до 100 км/ч ще се

Subaru използва изложението в Чикаго, за да покаже седмата генерация Legacy. Машината дебютира с освежен дизайн, множество промени в интериора и нов 2.4-литров турбо мотор под капака.

Въпросният агрегат развива максимална мощност от 260 к.с. като в Америка ще се предлага само с безстепенна автоматична скоростна кутия. Ускорението от място до 100 км/ч ще се случва за малко над шест секунди.

Другият агрегат за модела в САЩ ще бъде 2.5-литров атмосферен бензин със 182 к.с. И тук единствената трансмисия е CVT, а ускорението до 100 км/ч отнема 8.5 секунди.

Засега няма данни за европейската версия на автомобила, но се очаква и тук да видим новия турбо мотор на компанията. По всяка вероятност, той ще се предлага и със 6-степенна ръчна кутия.

Новата Subaru Global Platform на японците стои в основата на Legacy. Благодарение на архитектурата, колата има доста по-добра устойчивост на усукване, а кабината е с до 3 децибела по-тиха отпреди.

Интериорът е доминиран от нов 11.6-инчов вертикален дисплей, който ще бъде стандартен във всички нива на оборудване освен най-ниското.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт