728 x 90

Ford F-150 Harley-Davidson е пикап за почти $100 хиляди

Ford F-150 Harley-Davidson е пикап за почти $100 хиляди

Ford продължи традицията на специалната версия F-150 Harley-Davidson, показвайки модел от 2019 година на изложението в Чикаго. Всъщност, машината не е официален продукт на бранда, а е разработена с помощта на Tuscany Motor Company. Визуалните промени по пикапа са видими и с просто око. Окачването е повдигнато, а колелата са с размер 22 цола. Машината

Ford продължи традицията на специалната версия F-150 Harley-Davidson, показвайки модел от 2019 година на изложението в Чикаго. Всъщност, машината не е официален продукт на бранда, а е разработена с помощта на Tuscany Motor Company.

Визуалните промени по пикапа са видими и с просто око. Окачването е повдигнато, а колелата са с размер 22 цола. Машината ще се предлага в три различни цвята, като в Чикаго бе изложен черен екземпляр.

Допълнително към стандартния модел са поставени LED осветителни тела, както и специални офроуд гуми. На различни места по каросерията, а и в кабината, откриваме лога на Harley-Davidson. Като препратка към мотоциклетната фирма се явяват и различни оранжеи акценти отвън и отвътре.

Цените на модела започват от 97 415 долара, а най-скъпата базова версия струва 98 433 долара. Доставките започват от лятото на тази година.

Снимки: Motor1.com

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт