728 x 90

Чикаго 2019: Kia представи фейслифт на Sportage (видео)

КИА представи обновения кросоувър Sportage на провеждащото се в момента автомобилно изложение Чикаго 2019. На местния пазар продажбите на джипката ще започнат още тази пролет. Външно Kia Sportage практически не е променян. Във фейслифта са се появили нови джанти и допълнително хромирани елементи. Освен това, незначително видоизменени са фаровете и радиаторната решетка. В салона има

КИА представи обновения кросоувър Sportage на провеждащото се в момента автомобилно изложение Чикаго 2019. На местния пазар продажбите на джипката ще започнат още тази пролет.

Външно Kia Sportage практически не е променян. Във фейслифта са се появили нови джанти и допълнително хромирани елементи. Освен това, незначително видоизменени са фаровете и радиаторната решетка.

В салона има волан, 8-инчов сензорен дисплей на мултимедийна система с поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto. Шофьорът има достъп до интелектуален круиз-контрол със старт-стоп система, функция за оставане в полосата на движение и система за контрол на умората на водача.

В двигателната гама на Kia Sportage влиза 2,4-литров бензинов мотор със 184 "коня". Освен това, на клиентите се предлага 2.0-литров турбомотор със 240 конски сили. Двата двигателя работят съвместно с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Задвижването на четирите колела се предлага като опция.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт