728 x 90

VW показа нова Jetta с двигател от спортния Golf

VW показа нова Jetta с двигател от спортния Golf

Фолксваген представи GLI-модификация на седана от новото поколение Jetta, която е снабдена с двигателя от хотхеча Golf GTI. Премиерата на колата се състоя по време на Автосалон Чикаго 2019. Volkswagen Jetta GLI е комплектован с двулитров четирицилиндров двигател с компресор за 231 к.с. и 350 Нм въртящ момент. Моторът се свързва с шестстепенна ръчна скоростна

Фолксваген представи GLI-модификация на седана от новото поколение Jetta, която е снабдена с двигателя от хотхеча Golf GTI. Премиерата на колата се състоя по време на Автосалон Чикаго 2019.

Volkswagen Jetta GLI е комплектован с двулитров четирицилиндров двигател с компресор за 231 к.с. и 350 Нм въртящ момент. Моторът се свързва с шестстепенна ръчна скоростна кутия или със седемдиапазонов „робот“ с два съединителя.

Новата кола се различава от стандартния седан с независимо многолостово окачване, което е заменило торсионната греда. Плюс това тук има спирачки с червени барабани и 340 мм дискове от Golf GTI, както и диференциал с ограничено приплъзване отпред и адаптивни амортисьори.

В допълнение, Volkswagen Jetta GLI се предлага с цифрово табло с различна графика, както и с кожени седалки с червени шевове. Стандартната VW Jetta беше представена преди година на Автосалон Детройт 2018.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт