728 x 90

Женева 2019: Хибриден суперкар от "Пуриталия"

Италианската компания Puritalia Automobili публикува тийзъри от хибридния супермодел Berlinetta, който ще бъде произведен в лимитиран тираж. Публичната премиера на колата ще се състои след две седмици в рамките на Автосалон Женева 2019. Puritalia Berlinetta ще получи лека конструкция и изцяло карбоново купе. Разпределението на теглото върху осите ще бъде в идеалната пропорция 50:50. В

Италианската компания Puritalia Automobili публикува тийзъри от хибридния супермодел Berlinetta, който ще бъде произведен в лимитиран тираж. Публичната премиера на колата ще се състои след две седмици в рамките на Автосалон Женева 2019.

Puritalia Berlinetta ще получи лека конструкция и изцяло карбоново купе. Разпределението на теглото върху осите ще бъде в идеалната пропорция 50:50.

В състава на силовата установка влиза осемцилиндров V-образен бензинов двигател, разположен над предната ос. Той ще работи в комплект с електрически мотор, привеждащ в движение задните колела.

Сумарната мощност съставлява 980 к.с. и 1248 Нм въртящ момент. Управлението на разпределението на електрическа енергия ще се осъществява благодарение на специален "самообучаващ" се алгоритъм, базиран на изкуствен интелект в облачната услуга.

Повечето от функциите на елмобила могат да бъдат контролирани с помощта на смартфон. Като цяло, компанията Puritalia ще произведе 150 такива коли с неопределена засега цена, всяка от които ще бъде сглобена на ръка и уникално декорирана в съответствие с желанията на клиента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт