728 x 90

Lambo показва първия си хибрид във Франкфурт през есента

    Първият сериен спортен автомобил Lamborghini с хибридна силова установка ще бъде представена на Автосалон Франкфурт 2019 през есента, съобщава Motoring. Официално потвърждение на тази информация засега липсва. Към момента новата суперкола е известна с кодовото наименование LB48H. Не е изключено, машината да излезе на пазара с името Unico. Общо компанията предвижда да пусне 63 екземпляра

    Първият сериен спортен автомобил Lamborghini с хибридна силова установка ще бъде представена на Автосалон Франкфурт 2019 през есента, съобщава Motoring. Официално потвърждение на тази информация засега липсва.

    Към момента новата суперкола е известна с кодовото наименование LB48H. Не е изключено, машината да излезе на пазара с името Unico.

    Общо компанията предвижда да пусне 63 екземпляра от новия автомобил. Към момента всички те вече са запазени на "сляпо". По неофициални данни, цената на хибридното ламборгини ще е около €2,5 милиона.

    Дизайнът на новото Lamborghini ще напомня много на концепта Terzo Millennio, който беше представен през ноември 2017 година. Суперколата ще получи облекчена конструкция и карбоново купе, 6.5-литров V12 за 800 к.с. и елмотор за 50 к.с.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт