728 x 90

Женева 2019: КИА с първо изображение на нова джипка

Женева 2019: КИА с първо изображение на нова джипка

Kia публикува първи тийзър от компактен кросоувър, който ще бъде изграден на базата на модела Ceed от трето поколение. По неофициални данни, джипката ще получи името XCeed. Официалната премиера на кросоувъра е предвидена за предстоящия Автосалон Женева 2019 в началото на март. В моделната гама на корейския бренд Kia XCeed ще заеме позиция под Sportage.

Kia публикува първи тийзър от компактен кросоувър, който ще бъде изграден на базата на модела Ceed от трето поколение. По неофициални данни, джипката ще получи името XCeed.

Официалната премиера на кросоувъра е предвидена за предстоящия Автосалон Женева 2019 в началото на март. В моделната гама на корейския бренд Kia XCeed ще заеме позиция под Sportage.

На снимката отсъстват традиционните страничи огледала и ръчки за вратите. Очаква се, че от стандартния хечбек новият автомобил ще се отличава с увеличен пътен просвет, различни джанти, както и пластмасова защита на дъното.

Kia XCeed ще има по-голям багажник и различна задна врата, а се очакват и по-големи габаритни размери общо за колата. В салона ще има цифров панел за приборите и голям дисплей за мултимедийната система. Техническите характеристики засега се пазят в тайна.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт