728 x 90

В Женева представиха единствен Tesla Model S комби, но създателите фалираха

Изложението в Женева бе домакин на премиерите на десетки вълнуващи коли, а сред тях имаше и доста интересна единична разработка. Става дума за Tesla Model S комби от холандската компания RemetzCar. Може би сте виждали този автомобил и преди, тъй като негови снимки се появиха в интернет още преди месеци. От изложението в Женева разбираме, че

Изложението в Женева бе домакин на премиерите на десетки вълнуващи коли, а сред тях имаше и доста интересна единична разработка. Става дума за Tesla Model S комби от холандската компания RemetzCar.

Може би сте виждали този автомобил и преди, тъй като негови снимки се появиха в интернет още преди месеци. От изложението в Женева разбираме, че засега комбито е единствено по рода си като първоначалният план е бил да се сглобят 20 бройки.

RemetzCar обаче фалира и плановете за допълнително производство засега остават без реализация. Дали някой друг инвеститор ще се наеме да довърши работата, засега не е ясно.

Не се знае и сумата, с която собственикът на колата се е разделил, за да получи пълна преработка от седан то Shooting Brake. Съдейки по изработката, която определено е на топ ниво, надали цената е била ниска.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт