728 x 90

Шанхай 2019: Обновеният Karma Revero идва на 16 април

Шанхай 2019: Обновеният Karma Revero идва на 16 април

Karma Automotive показа първо изображение на следващото поколение на хибридния Revero, който ще бъде представен на салона в Шанхай на 16 април. Промените в колата обхващат както дизайна, така и задвижването му. Все още обаче няма информация с колко ще нарасне мощността и скоростта на хибрида. Актуалният Revero разполага с два електромотора с обща мощност

Karma Automotive показа първо изображение на следващото поколение на хибридния Revero, който ще бъде представен на салона в Шанхай на 16 април. Промените в колата обхващат както дизайна, така и задвижването му. Все още обаче няма информация с колко ще нарасне мощността и скоростта на хибрида.

Актуалният Revero разполага с два електромотора с обща мощност 403 конски сили и 1329 Nm максимален въртящ момент. Това осигурява ускорение от 0 до 96 км/ч за 5,1 секунди и електронно ограничена максимална скорост на 201 км/ч.

Батерията на Revero е с капацитет 20,8 киловатчаса, което е достатъчно за 80 километра пробег на ток.

В системата за задвижване влиза и 2-литров бензинов турбо мотор с 238 конски сили, като с използването му максималният пробег на колата става 483 километра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт