728 x 90

Автосалон Шанхай 2019: Суперикономичен хибрид BMW X1

Автосалон Шанхай 2019: Суперикономичен хибрид BMW X1

BMW обнови плъг-ин хибрида X1 xDrive25Le и успя да намали разхода в комбиниран цикъл с цели 72%. Модификацията, както досега, е представена само в Китай и се произвежда в завода на съвместното предприятие BMW Brilliance Automotive в Шенян. Публичният дебют на новата кола ще се състои следващия месец в рамките на Автосалон Шанхай 2019. Обновеният

BMW обнови плъг-ин хибрида X1 xDrive25Le и успя да намали разхода в комбиниран цикъл с цели 72%. Модификацията, както досега, е представена само в Китай и се произвежда в завода на съвместното предприятие BMW Brilliance Automotive в Шенян.

Публичният дебют на новата кола ще се състои следващия месец в рамките на Автосалон Шанхай 2019. Обновеният BMW X1 xDrive25Le се задвижва от 1,5-литров трицилиндров турбодвигател, шестдиапазонна автоматична трансмисия Steptronic и елмотор, монтиран върху задната ос.

Сумарната мощност на силовата установка е 231 "коня" при 382 Нм въртящ момент. От място до 100 км/ч немско-китайският плъг-ин хибрид се ускорява за 7,4 секунди.

Използването на нови материали и технологии е позволило да се увеличи "електрическият" пробег на BMW X1 xDrive25Le с 83% – до 110 километра. Разходът в комбиниран цикъл е намален със 72% – 1,3 литра гориво.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт