728 x 90

Шанхай 2019: Mercedes показа салона на по-малко "кубче"

    Мерцедес публикува първо изображение от интериора на прототипа на новия кросоувър GLB, премиерата на който е предвидена за предстоящия Автосалон Шанхай 2019. Серийната версия на автомобила ще заеме място между моделите GLA и GLC, като при това ще получи стилистичните елементи от новия G-Class с ъгловатия силует на тялото. Съдейки по изображението, Mercedes-Benz GLB е

    Мерцедес публикува първо изображение от интериора на прототипа на новия кросоувър GLB, премиерата на който е предвидена за предстоящия Автосалон Шанхай 2019. Серийната версия на автомобила ще заеме място между моделите GLA и GLC, като при това ще получи стилистичните елементи от новия G-Class с ъгловатия силует на тялото.

    Съдейки по изображението, Mercedes-Benz GLB е получил фирмената мултимедия MBUX, където цифровият панел с приборите е обединен в един блок с медийния тъчскрийн. Кросоувърът е изграден върху модернизираната платформа MFA за новите A-Class, GLA и CLA.

    При силовите установки влизат бензинови и дизелови мотори с мощност от 160 до 300 к.с., а джипката ще бъде достъпна както с предно, така и с пълно задвижване. В списъка на достъпните опции ще влязат адаптивни амортисьори и пневматично окачване.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт