728 x 90

Втората Karma Revero с двигател от BMW i8

Втората Karma Revero с двигател от BMW i8

В средата на миналия месец видяхме първата фотография от хибридния седан Karma Revero – второ поколение. Сега идва ред на още един тийзър, в който колата е в профил. Също така се разкриват нови технически подробности. Компания Karma Automotive съобщи, че новият Revero е получи трицилиндров турбомотор, производство на BMW. В движение той ще презарежда

В средата на миналия месец видяхме първата фотография от хибридния седан Karma Revero – второ поколение. Сега идва ред на още един тийзър, в който колата е в профил. Също така се разкриват нови технически подробности.

Компания Karma Automotive съобщи, че новият Revero е получи трицилиндров турбомотор, производство на BMW. В движение той ще презарежда нова, по-мощна литиево-йонна батерия. В предишното Revero и оригиналния Fisker Karma тази функция се изпълняваше от 2,0-литрова турбочетворка на General Motors.

В съобщението за медиите за новия Karma Revero се казва, че двигателят на BMW "ще повиши общата производителност на автомобила", т.е., най-вероятно, ще бъде свързан пряко с колелата както в BMW i8. Световната премиера на второто Karma Revero ще се състои в рамките на Автосалон Шанхай 2019 в средата на април, а в продажба седанът ще излезе през втората половина на тази година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт