728 x 90

Шанхай 2019: VW пуска SUV с прибиращ се волан

VW публикува схематична рисунка с интериора на своя нов концептуален кросоувър – Roomzz. Прототипът ще бъде показан пред публика в рамките на Автосалон Шанхай 2019 след средата на април. Серийната версия на концепта ще стане най-големия модел в семейство I.D. и ще получи електрическа силова установка. Кросоувърът ще бъде снабден с цифров панел и волан

VW публикува схематична рисунка с интериора на своя нов концептуален кросоувър – Roomzz. Прототипът ще бъде показан пред публика в рамките на Автосалон Шанхай 2019 след средата на април.

Серийната версия на концепта ще стане най-големия модел в семейство I.D. и ще получи електрическа силова установка. Кросоувърът ще бъде снабден с цифров панел и волан с необичайна форма.

Съдейки по всичко, воланът ще може да се прибира при активация на автономния режим. Очаква се VW Roomzz да бъде снабден с безпилотна система от четвърто ниво. Това означава, че машината може да се движи напълно самостоятелно, като при това водачът по всяко време може да поеме шофирането.

Що се касае екстериора, то Volkswagen Roomzz I.D. ще получи аеродинамично тяло с регулирани линии, както и тъбки LED елементи при оптиката. Всички технически характеристики на елмобила засега се пазят в тайна.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт