728 x 90

Шанхай 2019: Стилен пикап от Great Wall

    Стратегията на китайската компания Great Wall предвижда производство под базовия бренд изключително пикапи. Ново "камионче" на марката със стилна външност ще бъде представен още следващата седмица на Автосалон Шанхай 2019. Засега информацията за новата машина е оскъдна. Известно е, че на изложението в Китай ще бъде представен екстремен вариант на пикапа, адаптиран към офроуд условия,

    Стратегията на китайската компания Great Wall предвижда производство под базовия бренд изключително пикапи. Ново "камионче" на марката със стилна външност ще бъде представен още следващата седмица на Автосалон Шанхай 2019.

    Засега информацията за новата машина е оскъдна. Известно е, че на изложението в Китай ще бъде представен екстремен вариант на пикапа, адаптиран към офроуд условия, но в бъдеще ще има и "по-мека" версия. Предвижда се в по-скъпите комплектации на модела да получат LED оптика, автоматично паркиране и електронни системи за безопасност.

    Пикапът ще има изцяло ново шаси и мощен двигател, характеристиките на който се пазят в тайна. Наличието на задвижване на всички колела и блокирането на три диференциала едновременно би трябвало да гарантират висока производителност. При това пикапът ще стане първия с осемстепенна автоматична трансмисия сред всички представители на Great Wall.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт