728 x 90

Ню Йорк 2019: Седем световни премиери от Mercedes-Benz Cars

Ню Йорк 2019: Седем световни премиери от Mercedes-Benz Cars

Мерцедес разкри подробности за експозицията, която ще представи на предстоящия автосалон в Ню Йорк. На щанда на немския концерн ще има седем световни премиери, като пет от тях са кросоувъри и офроудъри. Основен акцент в щанда ще заеме моделът GLS от следващо поколение. В сравнение с едноименния си предшественик, който представлява премоделиран GL, новата джипка

Мерцедес разкри подробности за експозицията, която ще представи на предстоящия автосалон в Ню Йорк. На щанда на немския концерн ще има седем световни премиери, като пет от тях са кросоувъри и офроудъри.

Основен акцент в щанда ще заеме моделът GLS от следващо поколение. В сравнение с едноименния си предшественик, който представлява премоделиран GL, новата джипка ще получи с 60 мм увеличена колесна база. В оборудването ще влязат: работещо от 48-волтова мрежа активно хидропневматично окачване E-ACTIVE BODY CONTROL, познато от GLE, електрическо регулиране на всичките три реда седалки и нови системи за безопасност и в помощ на шофьора. След време ще се появи и суперлуксозна версия от подразделението Mercedes-Maybach.

Обновеният Mercedes GLC Coupe, който вече беше разсекретен, ще отпразнува в Ню Йорк своя публичен дебют. Компания на стандартния модел ще правят спортните AMG-варианти GLC Coupe и Mercedes-AMG GLC.

Петият SUV на щанда ще стане електрическият Mercedes EQC в специална версия Edition 1886, посветен на влизането на компанията в "ерата на електромобилността". Кросоувърът ще получи нови детайли в екстериора и интериора, разширено оборудване и т.н.

На Автосалон Ню Йорк 2019 широката публика ще може да види два нови спортни седана: Mercedes-AMG A35 и Mercedes-AMG CLA 35. Официалното откриване на изложението е предвидено за 17 април, като първите два дни са предназначени за журналисти, дилъри и ВИП персони.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт