728 x 90

Ню Йорк 2019: Разсекретиха дизайна на нов SUV от Kia

    КИА подготвя за Автосалон Ню Йорк, който се открива на 17 април, нов концептуален кросоувър. Първата представа идва от специален бюлетин, посветен на премиерите в изложението, съобщава Carscoops. Според информация на изданието, джипката ще получи наименованието Habaniro. Съдейки по снимката, машината ще получи дизайн в стила на концепта Imagined by Kia, който беше показан на

    КИА подготвя за Автосалон Ню Йорк, който се открива на 17 април, нов концептуален кросоувър. Първата представа идва от специален бюлетин, посветен на премиерите в изложението, съобщава Carscoops. Според информация на изданието, джипката ще получи наименованието Habaniro.

    Съдейки по снимката, машината ще получи дизайн в стила на концепта Imagined by Kia, който беше показан на изложението в Женева. Този прототип е призван да даде представа за бъдещите "зелени" автомобили на южнокорейската марка.

    Kia Habaniro притежава защитни накладки върху броните, декоративен Z-образен елемент върху тялото, големи колела и LED оптика с нестандартна форма. Кросоувърът няма дръжки на вратите, огледала за обратно виждане и традиционната решетка на КИА.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт