728 x 90

Ню Йорк 2019: Infiniti подготвя лукс версия на седана Q50

    Infiniti показа луксозна версия на седана си Q50 под наименованието Signature. Публичната премиера на новата кола ще се състои на 17 април в рамките на Автосалон Ню Йорк 2019. Външно Infiniti Q50 Signature се отличава от стандартния седан с леко променени предница и задница, както и различни 19-цолови джанти. В салона има кожени спортни кресла

    Infiniti показа луксозна версия на седана си Q50 под наименованието Signature. Публичната премиера на новата кола ще се състои на 17 април в рамките на Автосалон Ню Йорк 2019.

    Външно Infiniti Q50 Signature се отличава от стандартния седан с леко променени предница и задница, както и различни 19-цолови джанти. В салона има кожени спортни кресла с подгряване и декоративни елементи от алуминий.

    Списъкът на стандартното оборудване включва система за контрол на "мъртвите" зони, функция за кръгов обзор с разпознаване на движещи се обекти, както функция за помощ при паркиране на заден ход и информационно-развлекатален комплекс InTouch, разпознаващ с навигация разпознаваща гласови команди и поддръжка на тримерно изображение. Infiniti Q50 Signature ще се предлага единствено с трилитров битурбо V6 мотор за 300 к.с. и 400 Нм въртящ момент.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт