728 x 90

Ню Йорк 2019: Volkswagen Atlas Basecamp за пътешествия (+видео)

VW подготвя експериментална версия на големия кросоувър Atlas (познат като Teramont на някои пазари) под името Basecamp. Премиерата на автомобила, разработена за пътешественици и по-специално за любителите на планинско колоездене, ще се състои на предстоящия Автосалон Ню Йорк 2019. Концептуалната кола е с тяло от Air Design, модернизирано окачване, увеличен с 3.8 см пътен просвет,

VW подготвя експериментална версия на големия кросоувър Atlas (познат като Teramont на някои пазари) под името Basecamp. Премиерата на автомобила, разработена за пътешественици и по-специално за любителите на планинско колоездене, ще се състои на предстоящия Автосалон Ню Йорк 2019.

Концептуалната кола е с тяло от Air Design, модернизирано окачване, увеличен с 3.8 см пътен просвет, както и специален багажник за велосипеди на покрива. Освен това, автомобилът е оборудван с допълнителни светодиодни елементи и 17-цолови джанти с офроуд гуми.

Към всичко това във Volkswagen Atlas Basecamp има специално пътническо ремарке с товарно отделение, сгъваема тента, газова печка, мивка, хладилник, пропанов резервоар, тоалетна и горещ душ. Концептуалният автомобил е оборудван с 3.6-литров бензинов двигател VR6, развиващ 280 конски сили. Двигателят е комбиниран с осемстепенна автоматична трансмисия и 4Motion система за задвижване на всички колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт