728 x 90

Шанхай 2019: Lexus с първи миниван в историята си (видео)

Шанхай 2019: Lexus с първи миниван в историята си (видео)

Lexus представи модела LM, който се превърна в първият миниван в историята на японския бренд. Новото возило дебютира в рамките на започналото автомобилно изложение в Шанхай. Автомобилът представлява по-разкошна преработена версия на Toyota Alphard, с който Lexus LM е разделил основни възли и агрегати. Външно от своя платформен "донор" миниванът се отличава с огромната фирмена

Lexus представи модела LM, който се превърна в първият миниван в историята на японския бренд. Новото возило дебютира в рамките на започналото автомобилно изложение в Шанхай.

Автомобилът представлява по-разкошна преработена версия на Toyota Alphard, с който Lexus LM е разделил основни възли и агрегати. Външно от своя платформен "донор" миниванът се отличава с огромната фирмена решетка, предните фарове (изпълнени в стила на флагманските модели ES и LS от ново поколение), различните хромирани джанти, както и по променената задна част на тялото.

Салонът на Lexus LM има компоновка тип "лимузина" с разделени пространства между шофьора и пътниците. В преградата са монтирани голям 26-инчов дисплей, часовник, хладилник и специално отделение за чадъри.

За пътниците на втория ред има две отделни удобни кресла, разделени от подлакътник със специален сензорен дисплей. Предвижда се Lexus LM да има и седемместна модификация с три реда седалки, предназначена за делова дейност на бизнесмени и за семейни пътувания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт