728 x 90

Ню Йорк 2019: Toyota представи новото поколение Highlander

Ню Йорк 2019: Toyota представи новото поколение Highlander

Тойота представя в рамките на Автосалон Ню Йорк четвъртото поколение от кросоувъра Highlander. В САЩ продажбите ще започнат преди тази Коледа. Автомобилът ще се предлага в пет комплектации: L, LE, XLE, Limited и Platinum. Цените ще бъдат обявени на по-късен етап. Новата джипка е изграден върху модулната платформа TNGA (Toyota New Global Architecture). Това шаси

Тойота представя в рамките на Автосалон Ню Йорк четвъртото поколение от кросоувъра Highlander. В САЩ продажбите ще започнат преди тази Коледа.

Автомобилът ще се предлага в пет комплектации: L, LE, XLE, Limited и Platinum. Цените ще бъдат обявени на по-късен етап.

Новата джипка е изграден върху модулната платформа TNGA (Toyota New Global Architecture). Това шаси сега използват Camry, Avalon и RAV4.

В сравнение с предшественика си Toyota Highlander е с по-големи размери. Дължината на кросоувъра с три реда седалки се е увеличила с 60 мм, а обемът на багажното отделение сега съставлява 456 литра. Ако се сгънат седалките от втория и третия ред, тази цифра превишава 2 хиляди литра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт