728 x 90

Ню Йорк 2019: Subaru Outback смени поколението и получи турбомотор

Ню Йорк 2019: Subaru Outback смени поколението и получи турбомотор

Субару показва на Автосалон Ню Йорк 2019 офроуд-седана Subaru Outback от шесто поколение, който се очаква да се появи и в някои европейски страни. Автомобилът е построен върху новата глобална модулна платформа Subaru Global Platform (SGP). Използването на това шаси позволява да се задействат 70% от торсионната устойчивост на тялото. В допълнение, новият дизайн е

Субару показва на Автосалон Ню Йорк 2019 офроуд-седана Subaru Outback от шесто поколение, който се очаква да се появи и в някои европейски страни. Автомобилът е построен върху новата глобална модулна платформа Subaru Global Platform (SGP).

Използването на това шаси позволява да се задействат 70% от торсионната устойчивост на тялото. В допълнение, новият дизайн е в състояние да поеме 40% повече енергия при челен или страничен сблъсък.

Новото поколение Subaru Outback се лиши от шестцилиндровия си двигател, който бе заменен от 2.4-литрова "турбочетворка" за 264 к.с. и 375 Нм въртящ момент. В допълнение, 2.5-литровият атмосферен четирицилиндров двигател влиза в моторната гама – 185 "коня" и 240 "нютона". И двата двигателя са съчетани с вариатор с осем виртуални степени и система за задвижване на всички колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт