728 x 90

Шанхай 2019: Дебют за нов хибрид Karma с двигател от BMW

Шанхай 2019: Дебют за нов хибрид Karma с двигател от BMW

Американо-китайската компания Karma Automotive представи нова версия на хибридния модел Revero GT, в състава на силовата установка на който влезе двигател от BMW. Премиерата на автомобила (фото галерия) се състоя в рамките на Автосалон Шанхай 2019. Трицилиндровият 1,5-литров свръхмощен двигател действа като резервен усилвател, който захранва бордовия генератор. Автомобилът се задвижва от два електрически мотора,

Американо-китайската компания Karma Automotive представи нова версия на хибридния модел Revero GT, в състава на силовата установка на който влезе двигател от BMW. Премиерата на автомобила (фото галерия) се състоя в рамките на Автосалон Шанхай 2019.

Трицилиндровият 1,5-литров свръхмощен двигател действа като резервен усилвател, който захранва бордовия генератор. Автомобилът се задвижва от два електрически мотора, които заедно дават 535 к.с. и 1010 Нм въртящ момент.

Karma Revero GT може да ускори от място до първата "стотица" за 4.5 секунди, което е с 0.9 секунди по-бързо от предшественика си. Максималната скорост на хибрида е 201 км/ч.

Комплектът акумулатори за 28 кВт/ч позволява да се преминат само на електрическа тяга до 98 км, а максималният преход без презареждане с участието на 1,5-литровия бензинов агрегат съставлява 450 километра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт