728 x 90

Автосалон Варна 2019: Премиера на Toyota Camry

    Последното поколение на най-популярния седан в света – Toyota Camry, ще дебютира на предстоящия автосалон Palace Auto Varna 2019, който ще се проведе от 9 до 12 май. Все повече производители се насочват към SUV пазара, но през миналата година D сегментът е постигнал 450 000 продажби в Европа, което обяснява и упоритостта на много

    Последното поколение на най-популярния седан в света – Toyota Camry, ще дебютира на предстоящия автосалон Palace Auto Varna 2019, който ще се проведе от 9 до 12 май. Все повече производители се насочват към SUV пазара, но през миналата година D сегментът е постигнал 450 000 продажби в Европа, което обяснява и упоритостта на много марки да присъстват в него и да представят нови модели.

    Camry се завръща в Европа след 15-годишно отсъствие, като междувременно се пребори да е и най-продаваният седан в световен мащаб и Северна Америка и става осмият хибриден модел на марката на Стария континент.

    У нас Camry излиза на пазара с 2.5-литров хибриден двигател Hybrid Dynamic Force с максимална мощност от 218 к.с. и среден разход на гориво от само 4.3 литра на 100 километра. Още по-впечатляващо, заводските данни сочат CO2 емисии от само 119 гр/км по цикъла WLTP.

    Изложения

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт