728 x 90

Токио 2020: Спецверсия Chevrolet Camaro Heritage Edition

Chevrolet представи обновеното купе и кабриолет Camaro на автомобилното изложение в Токио в спецификация за Япония, която не се различава много от версиите за други страни. Заедно с това американската марка направи специална версия на Heritage Edition специално за японския пазар. Общо на пазара ще бъдат на разположение 90 автомобила (купета и кабриолети), които се

Chevrolet представи обновеното купе и кабриолет Camaro на автомобилното изложение в Токио в спецификация за Япония, която не се различава много от версиите за други страни. Заедно с това американската марка направи специална версия на Heritage Edition специално за японския пазар.

Общо на пазара ще бъдат на разположение 90 автомобила (купета и кабриолети), които се отличават със специален зелен цвят на купето, като оригиналната мускулеста кола от 1967 година. Също така, Chevrolet Camaro Heritage Edition има бели ивици за "особено спортен външен вид".

А в SS конфигурацията специалната версия се допълва и от 20-цолови лъскави черни джанти и червени акценти. Под предния капак има стандартният за "Камаро" 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбо за 275 к.с. и 400 Нм въртящ момент.

За Camaro SS е предвиден 6,2-литров V8, който произвежда 453 к.с. и 617 Нм въртящ момент. Първият двигател разчита на 8-степенна "автоматика", а вторият – на 10-степенна автоматична трансмисия. Цената на Chevrolet Camaro Heritage Edition в Япония започва от 5 650 000 йени (€46 388).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт