728 x 90

Отложиха камионджийското изложение в България за 2021 година

    Поради усложнената обстановка с разпространението на коронавирус и наложената забрана за провеждане на масови мероприятия на територията на страната, Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), отлага провеждането на Truck Expo 2020 на обявените дати 11 – 13 юни 2020 г.  Организаторите припомнят, че се очакваше на изложението да присъстват над 10 000 изложители

    Поради усложнената обстановка с разпространението на коронавирус и наложената забрана за провеждане на масови мероприятия на територията на страната, Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), отлага провеждането на Truck Expo 2020 на обявените дати 11 – 13 юни 2020 г. 

    Организаторите припомнят, че се очакваше на изложението да присъстват над 10 000 изложители и посетители. ААП изпълнява превантивните мерки на Министерски съвет и на Националния щаб за борба с корона вируса. 

    Вместо през 2020 година, изложението за камиони и тежкотоварна техника ще се проведе през 2021 година. Новите дати за Truck Expo са от 10 до 12 юни 2021 г. в Международен панаир – Пловдив.

    Допълнителна информация ще бъде публикувана на интернет страницата на изложението.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт