728 x 90

SOS AUTO с нови технологии за пътна помощ и репатриране

    SOS AUTO, водеща компания в България за предоставяне на услуги за пътна помощ, репатриране и регистрация на МПС, не само следва съвременните тенденции в индустрията, но и ги създава Иновативен уебсайт за пътна помощ – sosauto.bg Първата стъпка в иновационния процес е създаването на иновативен и технологичен уебсайт. Този уебсайт очертава бъдещето на компанията, като

    SOS AUTO, водеща компания в България за предоставяне на услуги за пътна помощ, репатриране и регистрация на МПС, не само следва съвременните тенденции в индустрията, но и ги създава


    Иновативен уебсайт за пътна помощ – sosauto.bg

    Първата стъпка в иновационния процес е създаването на иновативен и технологичен уебсайт. Този уебсайт очертава бъдещето на компанията, като предоставя модерен дизайн и лесна навигация, които улесняват клиентите да получат необходимата помощ по всяко време и навсякъде. Чрез внедряването на последните технологични решения клиентите могат да заявят или поръчат услуги за пътна помощ и репатрак от SOS AUTO чрез различни електронни комуникационни платформи, като Viber, WhatsApp, Messenger, допълнително към стандартните телефонни обаждания. Това подобрение в комуникацията с клиентите предоставя удобство и лесен достъп до екипите на SOS AUTO, като осигурява по-голяма гъвкавост при избора на метод за контакт.

    Услугите, предлагани чрез уебсайта на SOS AUTO, са разнообразни и включват:

    • Пътна помощ
    • Репатрак
    • Абонамент за пътна помощ
    • Съдействие в КАТ
    • Транспорт и превоз на МПС
    • Помощ на пътя

    Всички услуги се предоставят с висок стандарт на професионализъм и ефективност, с което SOS AUTO утвърждава позициите си на лидер в областта на пътната помощ и репатрирането в България. С иновациите и технологичните инвестиции компанията не само отговаря на текущите потребности, но и продължава да предоставя сигурност, удобство и надеждно обслужване при всяко пътуване.

    Иновативно уеб приложение за пътна помощ

    Втората инвестиция, която SOS AUTO предприема, е създаването на иновативно уеб приложение за пътна помощ, което е ключова стъпка към модернизиране на услугите и повишаване на удобството за клиентите. Приложението ще предостави на клиентите още по-надеждни и интелигентни решения при аварийни ситуации на пътя. Така независимо от местоположението си, клиентите могат за по-малко от минута да извикат пътна помощ или репатрак. Подробности за функционирането на приложението не са разкрити, но се очаква то да бъде първото по рода си за пътна помощ и да бъде достъпно за сваляне от Google Play и App Store до края на 2024 година.


    Road Saver – безплатна пътна помощ за една година

    Третата и последна инвестиция на SOS AUTO е въвеждането на абонаментна карта за безплатна пътна помощ на територията на цялата страна. С тази карта, наречена „Road Saver“, компанията предоставя възможност на всеки, който желае да бъде защитен на пътя, да се абонира за програмата на SOS AUTO.  Срещу сума под 100 лева този абонамент осигурява безплатна във всеки конкретен случай пътна помощ в продължение на една година.Това е идеалното решение за тези, които искат да се предпазят от непредвидени ситуации и големи разходи за пътна помощ.

    С картата Road Saver клиентите на SOS AUTO могат да се възползват безплатно от следните услуги:

    Безплатна пътна помощ и репатрак: Независимо от това къде в България аварира автомобилът или претърпи ПТП, той ще бъде транспортиран безплатно, без ограничение на километрите или броя пъти.
    Подаване на ток: Независимо дали е лято или зима, ако акумулаторът на автомобила не работи, с картата Road Saver има неограничен брой подавания на ток в страната.
    Смяна на спукана гума: Помощ при смяна на спукана гума – възможност пътуването да продължи без главоболия.

    С тези иновативни инвестиции SOS AUTO демонстрира ангажираност към своите клиенти и стремежа си да предоставя най-добрите и иновативни решения в областта на пътната помощ и репатрирането на повредени автомобили в България. Тези инвестиции не само подобряват достъпа до услугите на компанията, но и увеличават ефективността и надеждността на обслужване, което SOS AUTO предоставя на своите клиенти. Бъдещето на пътната помощ в България е модерно, технологично и лесно достъпно, благодарение на усилията на SOS AUTO. „От идея до реалност“, SOS AUTO продължава да разработва иновации и подобрения, които отговарят на нуждите и очакванията на съвременния автомобилен свят.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт