728 x 90

Обновеният Volkswagen ID.3 дебютира у нас

    Официалният представител на марката Volkswagen у нас – Порше БГ, представи тази сутрин официално на българския пазар обновената версия на електрическия модел ID.3. Събитието се състоя в Ботаническата градина на БАН на Околовръстен път 22 в София. Обновеният вариант на ID.3 дебютира три години след представянето на модела през 2020 година. Външните промени са по-скоро

    Официалният представител на марката Volkswagen у нас – Порше БГ, представи тази сутрин официално на българския пазар обновената версия на електрическия модел ID.3. Събитието се състоя в Ботаническата градина на БАН на Околовръстен път 22 в София.



    Обновеният вариант на ID.3 дебютира три години след представянето на модела през 2020 година. Външните промени са по-скоро дискретни и засягат най-вече подобряването на аеродинамичните показатели на автомобила, благодарение на което модификацията с по-голямата батерия с капацитет 77 кВтч вече има пробег до 558 километра по WLTP. Основните новости могат да бъдат открити в интериора, където пътниците и водачът биват посрещнати от по-качествени на вид и допир материали. Екранът на мултимедийната система на централната конзола също е пораснал.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт