728 x 90

София Франс Ауто (SFA) отвори нов мултибранд център в София

    Автосалонът на булевард „Цариградско шосе“ в София вече представлява както Peugeot, така и Citroen Търговско-сервизният център „Ес Еф Ей Ритейл София-1“ (SFA Retail София-1) на бул. „Цариградско шосе“ №236 премина пълно обновление и освен традиционната за дейността си марка Peugeot вече ще предоставя и пълен комплект услуги за клиентите на Citroen. Комплексът е част от

    Автосалонът на булевард „Цариградско шосе“ в София вече представлява както Peugeot, така и Citroen

    Търговско-сервизният център „Ес Еф Ей Ритейл София-1“ (SFA Retail София-1) на бул. „Цариградско шосе“ №236 премина пълно обновление и освен традиционната за дейността си марка Peugeot вече ще предоставя и пълен комплект услуги за клиентите на Citroen. Комплексът е част от дилърската мрежа SFA Retail на SFA и следва мултибранд концепцията на Stellantis, предлагайки всички удобства за клиентите в модерна среда.

    За преустройството и цялостното ребрандиране на комплекса бе вложена инвестиция над 1 260 000 лева, насочена към обособяването на шоурум на Citroen, пълна трансформация на шоурума на Peugeot, обновяване на складовите помещения, инсталации по цялата сграда, както и модернизиране на сервизната база, където ще се обслужват и ремонтират не само автомобили Peugeot и Citroen, но също така и Opel.

    „С включването на Citroen в портфолиото ни ще се превърнем в първия функциониращ мултибранд център в София, който ще продава и тази марка. Това ни дава добри пазарни възможности, но и ни задължава да подходим много отговорно към клиентите ѝ и да работим усърдно за повишаване на нейния имидж и доверието в нея – сподели управителят на SFA Retail София-1 Христо Каралийски по време на официалното откриване на 8 юни пред гостите на събитието и допълни – Вярвам, че дългогодишният ни опит в бранша, любовта ни към марките, които представляваме, и не на последно място невероятният екип, който изградихме през годините, са движещата ни сила, която ще бъде високо оценена от клиентите и ще ги кара да се чувстват винаги добре дошли в новия ни мултибранд център.“

    SFA Retail София-1 – 27 години професионализъм

    Открит през 1996 г. като първия собствен търговско-сервизен комплекс от ритейл мрежата на SFA, днес SFA Retail София-1 е едно от най-успешните дилърства на компанията и се очаква тази година да реализира над 800 продажби на нови и употребявани автомобили – вече включващи и марката Citroen.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт