728 x 90

Продажбите на Honda ZR-V стартират със седемгодишна гаранция

В първите месеци на годината Honda предлага в България новия спортен SUV модел със 7 години безплатно сервизно обслужване. Изцяло новият модел в гамата на Honda беше представен официално в България в края на миналата година. От началото на 2024 г. продажбите на ZR-V  стартират атрактивни първоначално условия. До края на март моделът ще се

В първите месеци на годината Honda предлага в България новия спортен SUV модел със 7 години безплатно сервизно обслужване.

Изцяло новият модел в гамата на Honda беше представен официално в България в края на миналата година. От началото на 2024 г. продажбите на ZR-V  стартират атрактивни първоначално условия. До края на март моделът ще се предлага с гаранция от 7 години, както и с безплатно сервизно обслужване за същия период от време. И двете са в рамките на 150 000 км пробег или което настъпи първо.

При избор на 5-годишен лизингов план за изключително богатото базово ниво на оборудване Elegance в цвят Diamond Dust Pearl месечната вноска е 770 лв.. Калкулацията е направена при първоначална вноска от 25% и 30% остатъчна стойност съгласно условията на ОББ Итерлийз ЕАД.

Honda ZR-V e хибриден SUV от сегмент C със спортен дизайн. Висок е 1620 мм, широк е 1840 мм и е дълъг 4568 мм при междуосие 2657 мм и е с 50 мм по-широк от HR-V и с 59 мм по-нисък от CR-V. Оборудването му е богато още от базовото ниво и включва високотехнологични системи за безопасност и асистенти за водача от най-новото поколение на пакета Honda Sensing. 

Новият ZR-V e насочен към младите купувачи, които търсят стилен, мощен и забавен за шофиране автомобил. Под елегантния му стилен екстериор се крие пълната хибридна технология на Honda. Оптимизиран за ZR-V, икономичният 2,0-литров бензинов двигател с директно впръскване и цикъл на Аткинсън на системата e:HEV работи заедно с два електромотора, за да осигури мощно, отзивчиво ускорение и въртящ момент, достоен за 3,0-литров силов агрегат. Максимумът на въртящия момент на задвижващия електромотор е 315 Нм, а мощността му вече е 135 кВт (184 к.с.). Въпреки динамичните си качества ZR-V отделя едва 130 г/км емисии от СО2 и изразходва едва 5,7 л/100 км гориво в комбиниран режим по световния хармонизиран стандарт WLTP. 

Както и новото поколение на CR-V, този модел ще е с четири режима на управление – икономичен, хибриден, обикновен, спортен и за зимни условия при сняг. 


Снимки: Honda

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт