728 x 90

Toyota C-HR навлиза в своята втора генерация!

    Новата генерация отново се откроява с ярка външност, изборът от задвижвания е разширен Първото издание на кросоувъра Toyota C-HR се превърна в огромен пазарен успех за японската марка, включително и на българския пазар. Комбинацията от добрия имидж на компанията, предизвикателния младежки дизайн и хибридното задвижване очевидно се оказа изключително печеливша. Сега идва ред на сцената

    Новата генерация отново се откроява с ярка външност, изборът от задвижвания е разширен

    Първото издание на кросоувъра Toyota C-HR се превърна в огромен пазарен успех за японската марка, включително и на българския пазар. Комбинацията от добрия имидж на компанията, предизвикателния младежки дизайн и хибридното задвижване очевидно се оказа изключително печеливша.

    Сега идва ред на сцената да излезе наследника на модела, който продължава успешната концепция на първообраза. Новият C-HR отново има подчертано спортна осанка и ярко открояващи се форми. Острите ръбове придават категоричност на излъчването, а издигащата се назад линия и вирнатата, агресивна задница създават силно изразено спортно усещане. Интериорът също изглежда обещаващо от гледна точка на позицията на седене и ориентирания около водача кокпит. Интересен детайл са скритите дръжки за отваряне на вратите отвън, които се подават от вратите само когато са необходими.

    За задвижването се предлага разширена гама от хибридни варианти. Двете по-слаби изпълнения на модела са самозарядни хибриди със системна мощност 140 и 198 конски сили, като при първия вариант ДВГ е с кубатура 1,8 литра, а във втория – два литра. Върховото изпълнение ще бъде plug-in хибрид с мощност 223 к.с. и електрически пробег до 66 км по WLTP.

    Моделът ще разполага с всички асистиращи системи, предлагани от Toyota в този сегмент, колелата са с диаметър до 20 цола, а оборудването на по-високите нива на изпълнение включва неща като head-up дисплей, озвучителна уредба JBL и т.н. Очаква се първите доставки да бъдат още в края на настоящата година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт