728 x 90

Porsche разказа още за космическия кораб от новите "Междузвездни войни"

Porsche разказа още за космическия кораб от новите "Междузвездни войни"

Немската компания Porsche публикува нови изображение от космическия кораб, предназначен специално за вселената Star Wars. Летателният апарат ще се появи в последния епизод на киносагата "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", който ще има премиера на 19 декември. Шеф-дизайнерът на немската марка Михаел Мауер отбеляза, че разработката на космолета е било много увлекателен процес, както и,

Немската компания Porsche публикува нови изображение от космическия кораб, предназначен специално за вселената Star Wars. Летателният апарат ще се появи в последния епизод на киносагата "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", който ще има премиера на 19 декември.

Шеф-дизайнерът на немската марка Михаел Мауер отбеляза, че разработката на космолета е било много увлекателен процес, както и, че световете на Lucasfilm и Porsche имат много общи неща. Освен това, специалистът подчерта, че двете страни са успели да извлекат големи ползи от сътрудничеството. В последните една-две години Audi и Lexus също хвърлиха усилия в разработката на проекти за фантастиката в киноиндустрията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт