728 x 90

Джуджаро посвети нов хиперкар на Саудитска Арабия (видео)

Джуджаро посвети нов хиперкар на Саудитска Арабия (видео)

През следващата пролет на Автосалон Женева 2020 ще се състои премиерата на новото творение от ателие GFG Style на италианските дизайнери Джорджето и Фабрицио Джуджаро. Това е изцяло електрически хиперкар, създаден специално за Саудитска Арабия. Двувратата двуместна машина има условно обозначение 2030 – в чест на програмата Vision 2030, в рамките на която арабската държава

През следващата пролет на Автосалон Женева 2020 ще се състои премиерата на новото творение от ателие GFG Style на италианските дизайнери Джорджето и Фабрицио Джуджаро. Това е изцяло електрически хиперкар, създаден специално за Саудитска Арабия.

Двувратата двуместна машина има условно обозначение 2030 – в чест на програмата Vision 2030, в рамките на която арабската държава се стреми да намали зависимостта на своята икономика от нефта и да развива туризма. Като изцяло оригинален проектът GF Style 2030 не може да бъде определен, тъй като той много прилича на GFG Style Kangaroo, дебютирал в Женева преди година.

Тук имаме същата концепция: алуминиева рамка, карбонови панели и изцяло електрическа силова установка, позволяваща да се развива 200 км/ч върху всякаква настилка. При това до 100 км/ч колата ще се ускорява с 0,3 секунди по-бързо – за 3,5 секунди. В същото време автономният преход с едно зареждане се намалява от 450 до 365 км.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт