728 x 90

Дебют за новия Hyundai Elantra на 17 март

Дебют за новия Hyundai Elantra на 17 март

Hyundai обяви, че ще покаже следващото поколение на модела си Elantra по време на специално събитие в Холивууд. Корейците показаха и първи частични изображения от компактния си седан. От снимките ясно се вижда, че машината ще бъде вдъхновена от актуалния дизайнерски език на Hyundai-KIA, което означава, че можем да очакваме доста агресивно изглеждащ автомобил с

Hyundai обяви, че ще покаже следващото поколение на модела си Elantra по време на специално събитие в Холивууд. Корейците показаха и първи частични изображения от компактния си седан.

От снимките ясно се вижда, че машината ще бъде вдъхновена от актуалния дизайнерски език на Hyundai-KIA, което означава, че можем да очакваме доста агресивно изглеждащ автомобил с остри и ръбести форми.

Кабината пък ще има доста изчистен и минималистичен дизайн с голям централен екран, който се слива с инструментния панел за шофьора.

Що се отнася до моторите, най-вероятното попълнение е новият 1,6-литров бензинов мотор с 123 конски сили, който вече беше включен в двигателната гама на KIA Cerato.

Първо моделът ще се появи в САЩ и Южна Корея като поръчките в двете страни трябва да са факт от началото на септември тази година. 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт