728 x 90

Една обиколка на Лосаил в Катар с новия Honda CBR1000RR-R Fireblade SP (видео)

Хонда представи серия от онборд обиколки на пистата Лосаил в Катар с новия супербайк Honda CBR1000RR-R Fireblade SP с участието на пет от най-бързите пилоти на европейските писти. Филмите, заснети с новия мотоциклет, се предлагат в официалните канали на Honda в YouTube. Те включват пилоти както от световни, така и от европейски първенства, които обясняват

Хонда представи серия от онборд обиколки на пистата Лосаил в Катар с новия супербайк Honda CBR1000RR-R Fireblade SP с участието на пет от най-бързите пилоти на европейските писти. Филмите, заснети с новия мотоциклет, се предлагат в официалните канали на Honda в YouTube. Те включват пилоти както от световни, така и от европейски първенства, които обясняват как да се постигне най-добрата обиколка на пистата Лосаил.

На пистата в Катар, трикратният световен шампион по издръжливост Фреди Форай работи с пилотите от екипа HRC WorldSBK Леон Хаслам и Алваро Баутиста. Към тях се присъедини и официалният тестов пилот на HRC за WorldSBK и посланик на Honda Швейцария, Доминк Агертер, заедно със състезателя от HRP Motorsports IDM Алесандро Полите.

Новият Honda CBR1000RR-R Fireblade SP за първи път бе показан на изложението EICMA 2019 през ноември. Машината вече направи дебют в WorldSBK в първия кръг в Австралия. Това е най-мощният сериен мотоциклет, с атмосферен четирицилиндров редови двигател в света.

Новият Fireblade произвежда 160 кВт при 14 500 об/мин. Той разполага с аеродинамика в стил MotoGP и авангарден електронен пакет, включващ водещо на пазара полуактивно електронно окачване. След като прекараха деня в каране на супербайка на пистата Лосаил, пилотите отделиха време да споделят своите впечатления за новият Fireblade.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт